Info

Wie ben ik : Mijn naam is Manuela De Rijcke ik ben een mama van 2 kinderen Delilah & Tiago ik ben getrouwd met mijn man Manolito Van den Avyle. Sinds 2016 heb ik mijn zaak Dematima Nails de zaak is genoemd naar mijn gezin, de eerste 2letters van ons samen . Toen ik gestart ben was het best moeilijk 11d na mijn opening ben in men opa verloren en 10d later mijn oma , maar niets geeft me tegengehouden en ben blijven verder doen e
trots dat ik nog steeds men groeiend zaakje heb.

Leverings informatie

in onze webshop kan je bestellen en kiezen voor 2 opties verzenden of ophalen.

Verzenden

Verzenden: We staan standaart op verzenden , dit word steeds met track on trace gedaan. Momenteel is de verzending gratis , maar niet op electrice apparatuur en koffers.

Ophalen

Ophalen in de winkel is geen probleem. Wil je gebruik maken van deze optie dan ga je na het vullen van u winkelmandje naar het verzenden of ophalen uiteraard betaal je dan geen transport kosten.

Verwerking van uw bestelling

Levering

We streven ernaar op de bestellingen die geplaats zijn voor 12u dezelfde dag nog te verzenden zodat jullie zo snel mogelijk de bestelde producten in huis hebben. Mocht het voorkomen dat een product niet voorradig is dan nemen we contact met u op met de keuze of naleveren kan .

Retourbeleid

Toch niet tevreden over je product? Dat is vervelend. En daar gaan wij iets aan doen , beloofd! Wij hanteren een retourperiode van 14 dagen. Bij het openen van het product kan dit niet meer teruggezonden worden. Als klant ben je zelf verantwoordelijk voor het retourneren. Is het product dat je terug zend ongeopende kan je deze gratis omruilen . Geld terug ? Binnen 3 dagen na ontvangst wordt het bedrag teruggeboekt.

Corona maatregels

Nagelstudio

kom alleen naar de afspraak. Heb je klachten blijf thuis en meld de afspraak af. Bij het aanvang van u afspraak vraagt men u te houden aan te maatregels.

Winkel

Onze winkel is momenteel enkel geopend op afspraak , zo kunnen wij u dan ook de nodige aandacht geven. Bestellingen mogen natuurlijk wel opgehaald worden mits afgesproken uur.